Edificis sense ascensor

Edificis sense ascensor

ABAQ és una empresa especialitzada en donar la solució més adient als edificis que no disposen d’ascensor. Busquem la solució tecnològica més pràctica i econòmica per l'immoble, superant les barreres arquitectòniques amb la màxima seguretat i comoditat.
ABAQ realitza un estudi tècnic adaptat a les necessitats particulars de cada edifici sense ascensor, amb la màxima seguretat i la màxima integració amb el conjunt arquitectònic.

ABAQ garanteix el mínim impacte visual i estructural mitjançant la realització d’un treball a la mesura de les seues necessitats, personalitzant el resultat final per a la seua satisfacció.
ABAQ pot oferir la possibilitat de col•locar l’ascensor que desitge aprofitant al màxim l’espai del seu edifici, finca o vivenda:
- Instal•lació de l’ascensor pel buit de l’escala.
- Instal•lació de l’ascensor pel pati de llums.
- Instal•lació de l’ascensor per l’exterior a la façana.

ABAQ es fonamenta en un treball ben fet per professionals qualificats formats amb la tecnologia d’avantguarda. Arquitectura Base Aplicada amb Qualitat es una empresa preocupada per definició de la qualitat d’un bon servei. Per a ABAQ la instal·lació, muntatge i rehabilitació especial d’ascensors són els nostres principals eixos de treball. Tenim un equip tècnic i humà, amb una preparació específica en aquest tipus instal·lacions que garanteix el correcte funcionament i col·locació. Estem especialitzats en la reforma d'ascensors en edificis d'obra vella.

ABAQ disposa dels millors fabricants del mercat per escollir el model d’ascensor que millor s'ajuste a les seues necessitats des del disseny de cabines amb sistemes elèctrics o hidràulics. No dubte a sol·licitar-nos més informació sobre models, colors, acabats, dimensions, motorització i equipament.